top of page
Zoeken
  • merelcoebergh1

Zielenwerk


Zielewerk.

Voor mij zit een prachtige, lieve vrouw.

Ze ziet het leven niet meer zitten. Heeft helemaal geen herinneringen aan haar jeugd. Behalve dat er zo’n strenge sfeer was thuis. Haar vader was dominee.

Door de intensieve spirituele training, die ik meer dan 10 jaar volgde bij Ashayana Deane/ Melchizedek kan ik nu iemands Eckasha 'lezen’. Ofwel de 'levensfilmpjes' zien, waarmee iemand ooit een overtuiging heeft gemaakt naar aanleiding van een pijnlijke situatie.

Het filmpje wat ik zie, is dat zij een deel van de frustratie van haar vader is gaan dragen. Hij zat heel erg in zijn hoofd, deed zijn best alles te doen zoals het hoorde, maar voelde er niets bij. Om zichzelf op het goede pad te houden werd hij super streng, alsof hij zichzelf zo kon overtuigen van hoe het leven moest.

In de beweging waarmee cliënte een deel van de frustratie van haar vader is gaan dragen op 7- jarige leeftijd, heeft zij zichzelf omgedraaid in de relatie en is ze met haar rug naar hem toe gaan staan. Dat is zoals de paradox van de liefde vaak werkt.

Zij is wat te zwaar was gaan dragen voor haar vader en heeft daarmee de relatie of het contact met haar vader geblokkeerd.

Tijdens de heling laat ik haar het ‘ lot’ in de vorm van frustratie over eigenlijk ‘ het gebrek aan geloof’, de afwezigheid van de hartsverbinding teruggeven aan de vader. Tijdens de heling ontstaat voor haar de bevrijding van het moeten dragen van iets, dat veel te zwaar was. Haar vader kan haar voor het eerst zien voor haar wijsheid en liefde. Hij neemt haar als vanzelf op schoot en komt zelf ook eindelijk in verbinding. Beiden ervaren heling en liefde onafhankelijk van de tijd. Haar moeder is diep geroerd.

Voor cliënte is hiermee het zielendeel, dat eigenlijk vanaf haar 7e bevroren is geraakt in de tijd weer tot leven gekomen.

De heling is compleet en voor haar is nu nog een tijdje nodig om het denken en voelen hierover in balans te laten komen.

Zo is de heling afgerond en kan je zien, dat heling onafhankelijk van tijd en plaats mogelijk is.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page