top of page
Den Haag

Agenda

Data 2024
Workshop 'Een geschiedenis van de aarde'

Een workshop die ingaat op de invloed van buitenaardse rassen op onze geschiedenis.


Data: 15 februari

Tijd: 19.00 inloop- 19.30 start

Aantal plekken: 30

Locatie: Gele Loods, Ruijsdaelplein 10, 1411 RD, Naarden Vesting

Kosten: 15 eu (incl. koffie, thee en lekkers)

Opgeven kan per mail via Evelien Stricker, 06- 51095853 of via evelienstricker@live.nl

Wat heeft Keylontic Sience te bieden?

Een uitleg over wat de verbanden zijn tussen het legendarische Atlantis, Lemurië en de planeet Nibiru en oude Ascentie Mysteriën van de Arc van het Verbond, de Grote Pyramide van Gizeh en de Regenboog Ronde Tafel technologieën van Jezus, Koning Arthur, de Katharen, Keltische Druïden, Inca’s en Indigokinderen.

Deze lezing zet de oude, meer verborgen geschiedenis van de Aarde en de mensheid centraal. Met deze bijeenkomst wordt een tipje van de sluier opgelicht van 500 miljoen jaar menselijke evolutie.

In deze cursus leer je onder andere meer over je eigen 'onzichtbare' anatomie en op welke manier deze is verweven met de aarde. Je leert jezelf op een hoger niveau energetisch beschermen. Ook biedt de cursus alternatieve theoretische stellingen over het ontstaan van de Aarde en de mensheid en een frisse blik op algemene levens vragen.

Vanaf 2006 bestudeer ik Keylontic Science, een theoretisch perspectief over een 'verborgen' geschiedenis
van de mensheid, gecombineerd met praktische technieken voor DNA-activatie ofwel 'ascentie'. Het is een vorm van wetenschap die het leven bestudeert en een brug slaat tussen religie en het ontstaan van de mensheid.

 

Algemene vragen waar velen van ons mee rond lopen worden besproken en beantwoord aan de hand van Keylontic Science zoals, 'wat is een ziel'? 'Waarom is de samenleving oneerlijk verdeeld op Aarde?' 'Hoe is het Zonnestelsel ontstaan?' 'Wat is überhaupt de bedoeling van het leven?' 'Is er een ordening zichtbaar in de chaos?'

Keylontic Science biedt een unieke uitleg van het leven, religie en de achtergrond van regulier bekende mythen, sprookjes en legendes.


 

bottom of page