top of page
Zoeken
  • merelcoebergh1

Akasha Healing


Laatst gaf ik weer een ‘Akasha Healing’. Een Akasha is een soort blauwprint van je geestelijk lichaam.

Een voorbeeld:

De cliënt die ik behandelde had een vader, die de atoombom op Hiroshima weliswaar overleefde maar daar ernstig getraumatiseerd door raakte. Dit beïnvloedde het gezin waarin mijn cliënt opgroeide flink.

Zelf blijkt ze door de geschiedenis van de Aarde heen in andere levens zelf ook betrokken te zijn geweest bij atoomoorlogen. De directe ervaring van de effecten van een atoomexplosie bij haar familie is haar nu duidelijk geworden.

Vervolgens kan ik haar Akasha met haar herschrijven. Dat kan en mag je doen. De verhalen die iemand zelf ‘herschrijft’ op zo’n moment geven de gelegenheid om bevroren zielekwantum terug te halen uit andere incarnaties. Ook kunnen de ‘gebeurtenissen’ zo herschreven worden, dat het hoogste goed van alles en iedereen in acht wordt genomen.

Dat betekent ook, dat de karmische kracht, die voor herhaling bij volgende incarnaties zou zorgen wordt uitgewist. Bij zo’n Akasha Healing wordt eigenlijk alles logisch, vallen onbegrepen ervaringen op zijn plek en kan je met grote precisie en helende kracht werken
15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Roze

Slaap..

bottom of page