top of page
Riet aan zee

Behandelaanpak

Na 40 jaar verdieping en studie ben ik het diepst onder de indruk van de behandelingen die hieronder staan omschreven. Ik heb gezien op welke manier deze behandelingen voor een geestelijke en fysieke heling zorgen, die met andere technieken slechts benaderbaar bleef. In de natuurgeneeskunde zijn de fysieke, emotionele, mentale, spirituele en energetische aspecten van het lichaam nauw met elkaar verbonden.

Volgens de 5 natuurgerichte principes van energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche benader ik de problematiek van de cliënt op holistische wijze. De werkwijze is als volgt, na een consult ter kennismaking en oriëntatie geef ik een advies uit voor een traject en behandelvoorstel. Samen met de cliënt stel ik een behandelprogramma samen waarmee we de problematiek integraal aanpakken. Daarbij geef ik aan met hoeveel sessies verbetering te verwachten is en wat het haalbare resultaat is. Na ondertekening van het behandelvoorstel wordt een planning uitgestippeld. Een uitgebreidere uitleg van de behandeltechnieken volgt hieronder.

Systeemopstellingen

Systeemopstellingen kwamen met het werk van Bert Helllinger onder de aandacht in het Westen. Jarenlang observeerde hij natuurvolken in Afrika waar hij als missionares werkzaam was. Hij zag hoe zij daar in cirkels werkten met het letterlijk een plaats geven aan niet-zichtbare invloeden in een familiesysteem. Met een familieopstelling, die ook in organisaties kan worden gedaan komen onbewuste dynamieken aan het licht, waarmee deze ook in balans kunnen worden gebracht. Een belangrijke Wet van de Ziel die hij naar voren bracht is het feit, dat een systeem geen ‘gaten’ toelaat. Dus als iemand wordt buitengesloten gaat iemand het ‘Lot’ van die persoon dragen. Meestal betekend dat degene iets in zijn of haar leven offert. Met een opstelling kan er meer rust en balans in een familiesysteem of organisatiesysteem worden gebracht. Met een opstelling kan de kern van een probleem zichtbaar en voelbaar worden gemaakt, zodat iemand vaak een grote stap in zijn of haar ontwikkeling kan maken.

Orthomoleculaire Voedingsleer en Epigenetica

Vanuit de orthomoleculaire voedingsleer kunnen een aanpassing in leefstijl en de juiste behandelingsaanpak veel voorkomende ziektes voorkomen en genezen. Ons lichaam krijgt tegenwoordig ongewild talloze toxines binnen via lucht, water en voeding en er is veel energie nodig om dit af te voeren. Vanuit de orthomoleculaire voedingsleer en epigenetica kunnen specifieke supplementen heel goed ondersteuning bieden.

 

Aan de hand van gerichte vragen wordt tijdens de intake een 'ziektefilm' bepaald.

 

Bijvoorbeeld wanneer is het ziektebeeld begonnen en hoe is het verloop tot nu toe? Wat zijn de symptomen? Er wordt een behandelplan opgesteld ten aanzien van voeding, leefstijl en organische supplementen.

Scio-Eductor

SCIO-Eductor staat voor Scientific Consciousness Interface Operating System. Het is een uniek en ultramodern instrument dat wordt gebruikt om energieën in het lichaam te meten en te beoordelen.

De Scio-Eductor analyseert, verlicht en corrigeert de stressfactoren, die ziekten en stoornissen in het lichaam veroorzaken. Duizenden therapeuten over de hele wereld gebruiken het systeem al meer dan 15 jaar. Het systeem is gebaseerd op principes van de kwantummechanica en kwantumbiologie.

Na een meting van enkele minuten worden resultaten verkregen, die prioriteit aangeven over welke systemen en organen het beste kunnen worden behandeld. Eerdere besmettingen met ziekteverwekkers worden soms als prioriteit aangegeven, maar ook trauma’s en niet verwerkte gebeurtenissen. Soms geeft de Scio-Eductor richting aan de therapie en therapeut met eigen keuzes.

Peak Performance Prep:

 

Soms vindt er een heel belangrijke gebeurtenis plaats die een beslissende invloed kan hebben op je leven, te denken aan een examen, een wedstrijd, een optreden of een belangrijk overleg.

Met de Scio-Eductor kan op afstand een verbetering worden gegarandeerd als het gaat om het bereiken van het gewenste doel.

Met het systeem kunnen belemmerende factoren worden aangepakt zoals stress, faalangst of fysieke problemen zoals een verkoudheid of algehele vermoeidheid. De Scio-Eductor kan doormeten en analyseren en daardoor negatieve factoren neutraliseren en goede factoren stimuleren. Een handig boek wat bij het Prep pakket inbegrepen is, biedt stressverlagende oefeningen en ademhalingstechnieken om de focus te versterken. 

Voor een Peak Performance Prep word je 24 uur begeleid met de Scio-Eductor en bereik je een groter succes dan je zelf voor mogelijk had gehouden!

Akasha Healing Reading

Loop je al tijden tegen iets aan in je leven en krijg je er geen grip op?
Op afstand kan ik helpen je 'Akasha' te lezen en zo verborgen blokkades of karmische invloeden recht te zetten.
Wat is je Akasha? Het is je geheugenbibliotheek van vele levens, die in de onzichtbare anatomie van je lichaam en chakra’s wordt bewaard. Door spirituele training van meer dan 30 jaar heb ik dit vermogen ontwikkeld en kan zo mensen helpen de oorzaak van niet begrepen klachten te helen en uit te leggen.
Een sessie duurt ongeveer een uur tot anderhalf en kan gewoon via de telefoon plaatsvinden.

bottom of page