top of page
Den Haag

Agenda

Data 2022-2023
Introductie Workshop Keylontic Science

Een workshop die krachtige meditatietechnieken introduceert en een tip van de sluier oplicht van 500 miljoen jaar menselijke geschiedenis.


Data: 29 mei

Tijd: 9.30 - 12.30 | lunchpauze |13.15 -16.00

Aantal plekken: 12

Locatie: Buitenplaats De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213 RE, Hilversum

Kosten: 175 eu btw vrij

Opgeven kan per mail via info@quantumbodyboost.nl, via het contactformulier op de website www.quantumbodyboost.com of telefonisch.

Wat heeft Keylontic Sience te bieden?

Een uitleg over wat de verbanden zijn tussen het legendarische Atlantis, Lemurië en de planeet Nibiru en oude Ascentie Mysteriën van de Arc van het Verbond, de Grote Pyramide van Gizeh en de Regenboog Ronde Tafel technologieën van Jezus, Koning Arthur, de Katharen, Keltische Druïden, Inca’s en Indigokinderen.

Deze dag staat de oude, meer verborgen geschiedenis van de Aarde en de mensheid centraal. Maar ook worden er meditatietechnieken geïntroduceerd om de Ziel beter in het lichaam te verankeren en om met meer kracht  een plan of manifestatie te zaaien. Met deze bijeenkomst wordt een tipje van de sluier opgelicht van 500 miljoen jaar menselijke evolutie.

In deze cursus leer je onder andere meer over je eigen 'onzichtbare' anatomie en op welke manier deze is verweven met de aarde. Je leert jezelf op een hoger niveau energetisch beschermen.  Ook biedt de cursus alternatieve theoretische stellingen over het ontstaan van de Aarde en de mensheid en een frisse blik op algemene levens vragen.

Vanaf 2006 bestudeer ik Keylontic Science, een theoretisch perspectief over een 'verborgen' geschiedenis
van de mensheid, gecombineerd met praktische technieken voor DNA-activatie ofwel 'ascentie'. Het is een vorm van wetenschap die het leven bestudeert en een brug slaat tussen religie en het ontstaan van de mensheid.

 

Algemene vragen waar velen van ons mee rond lopen worden besproken en beantwoord aan de hand van Keylontic Science zoals, 'wat is een ziel'? 'Waarom is de samenleving oneerlijk verdeeld op Aarde?' 'Hoe is het Zonnestelsel ontstaan?' 'Wat is überhaupt de bedoeling van het leven?' 'Is er een ordening zichtbaar in de chaos?'

Keylontic Science biedt een unieke uitleg van het leven, religie en de achtergrond van regulier bekende mythen, sprookjes en legendes.


 

Najaarscursus 2022 {info volgt}
bottom of page